Carbon Style

Szállítási információk

Miután a kosárba tetted a terméket, a jobb felső sarokban található kosár gombra kattintva kiválaszthatod, hogy milyen módon kívánod kifizetni a rendelésed.

A SZÁLLÍTÁS INGYENES!

A megrendelés leadását követően 1 munkanapon belül átadjuk csomagod a futárszolgálatnak, akik 2-3 munkanapon belül házhozszállítják.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A megrendelt terméket 1 munkanapon belül átadjuk a futárszolgálatnak. A kiszállításról a FoxPost gondoskodik, 2-3 munkanapot vesz igénybe.

100%-os elégedettségi garanciát  vállalunk, amely 14 napig kérdés nélküli visszavételt jelent, ha úgy érzed, hogy nem a legmegfelelőbb terméket kaptad.

Hiszünk a minőségben és bízunk a termékünkben, ezért 100%-os elégedettségi garanciát vállalunk minden darabra. Amennyiben nem azt kaptad, amire számítottál, 14 napig kérdés nélküli visszavesszük a terméked.

Igen természetesen van lehetőség utánvétes szállításra. Ez esetben a futárnál, készépénzben rendezheted a csomagod árát.

A megrendelések kiszállításáról a FoxPost gondoskodik. A kiszállítás minden megrendelésünkre ingyenes.

Ha nem találtál választ az összes kérdésedre, írj nekünk az info@carbonstyle.hu email címre.

GYORS ÉS INGYENES SZÁLLÍTÁS

A rendeléseket 1 munkanapon belül feladjuk a futárszolgálatnak, amit a FoxPost 2-3 munkanap alatt szállít ki.

MEGBÍZHATÓ MAGYAR ÜZLET

Magyarországi raktárkészlettel rendelkezünk, így minden rendelést Magyarországról szállítunk ki, hazai garanciát és terméktámogatást biztosítunk.

ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

Bízunk magunkban és a termékben, így minden vásárlásra 14 napos elégedettségi garanciát vállalunk.