OZONDOKTORPECS

FEJE TETEJÉRE ÁLLÍTJUK AZ ALLERGIA ÉS PENÉSZ ELLENI KÜZDELMET

Cégünk ózongenerátoros levegőtisztítással foglalkozik, mely a legeredményesebb kezelési eljárás az otthonokban és autókban található allergének, penészgombák semlegesítésében

+36 30 251 84 73

NÁLUNK AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS AZ EREDMÉNYEKRŐL SZÓL

"A PENÉSZGOMÁK ÉS SPÓRÁIK GYAKORLATILAG MINDENÜTT OTT VANNAK"

A penészgombák lebontják a közvetlen környezetükben található szerves anyagokat, ezzel az élelmiszerek megromlását vagy az épületek szerkezeti elemeinek meggyengülést okozhatják.

Egyes penészek károsak az egészségre, nagy tömegben termelt spóráikkal légzőszervi allergiás tüneteket idézhetnek elő, kiválasztott toxinjaikkal megmérgezhetik az élelmiszert, sőt egyes fajok a test belsejében is elszaporodhatnak (főleg immunkárosodott betegeknél).

               ELJÁRÁSUNK

FELVESZI A HARCOT A PENÉSZSPÓRÁK ELLEN

DÖBBENETES VÁLTOZÁST HOZ OTTHONÁBA

 

BIZONYÍTOTTAN MŰKÖDIK

A penészgombák és spóráik gyakorlatilag mindenütt ott vannak. A házipor egy részét a spóráik teszik ki. Nagyobb mennyiségben belélegezve allergiás tüneteket és légzési nehézséget válthatnak ki.

AZ ÓZONKEZELÉSHEZ SEMMIFÉLE ADALÉKANYAG HASZNÁLATA NEM SZÜKSÉGES

A LEGEREDMÉNYESEBB KEZELÉSI ELJÁRÁS

A LEGKÉNYELMESEBB ELJÁRÁS A PIACON

ELKÉPESZTŐEN EGYSZERŰ ALKALMAZÁSI ELJÁRÁS

A Mobil ózongenerátorok kitűnő segítséget nyújtanak az erős, nehezen hozzáférhető és eltüntethető szagok-illatok tökéletes kivonásában, a helyiségek, autó belterének teljes higiénia kezelésében. Kutya, macska által okozott allergiák megszüntetésében és a bogarak, pókok megsemmisítésében.

Az ózonkezelést követően semmiféle utólagos takarítás nem szükséges. Az előállított ózonmolekulák hatásosan semlegesítik még a különböző eredetű szagokat, illatokat, és ezzel egy időben állítja vissza a kívánatos higiéniai szintet.

Újra élvezhetővé változtatja az eddig kellemetlen szagú otthon, helyiség, autó, vagy raktár használatát a friss és tiszta levegőillattal.

BÍZD PROFIKRA AUTÓD KLÍMÁJÁNAK TISZTÍTÁSÁT IS

Autószerelők ajánlása szerint évente legalább egy alkalommal kell kitisztítanunk és fertőtlenítenünk az autó klímáját.

Ezáltal ugyanis a pollenek és az allergén anyagok nem lepik el az utasteret, és nem okoznak egészségügyi problémát az utasok számára.

               ELJÁRÁSUNK

GARANTÁLTAN VEGYSZERMENTES

ELEKTRONIKAI EGYSÉGEKET SEM KÁROSÍTJA

A KLÍMARENDSZER MELLETT A TELJES UTASTERET IS TISZTÍTJA

Ha nem szeretnél te magad bajlódni a klíma tisztításával, és biztosra akarsz menni annak sikerét illetően is, bízd profikra a műveletet.

GYORS KISZÁLLÁS

Telefonos egyeztetésünk alkalmával igyekszünk megtalálni a legelső megfelelő időpontot a tisztítás elvégzésére

Vegyszermentes

Eljárásunk teljesen vegyszermentes és semmiféle adalékanyagra nincs szükség hozzá

átütő hatékonyság

A kezeléseink során alkalmazott ózon 3000x erősebb fertőtlenítő hatású a klórnál

Otthonok, autók

Mind otthoni, mind autók tisztításában garantált sikerrátával dolgozunk.

+36 30 251 84 73

A MAI NAP A LEGALKALMASABB

Mit érdemes tudni az ózonról?

Az ózonnak van a világon a második legerősebb sterilizáló hatásfoka, ezért széles körben használják a baktériumok, vírusok, illatok és nem kívánatos szagok végleges kivonásához.

Érdekességképpen említjük meg, hogy az ózon természet közelben van, és leggyakrabban villámlások alkalmával jön létre. Ennek eredményeként érezhetjük vihart követően a kellemes “esőillatot”, amely a természet ajándéka.

Az előállított ózonhatás rendkívül erős, de rövid életű. Amikor a szennyeződések, baktériumok, vírusok az ózonnal érintkeznek, teljesen elpusztulnak az oxidációs folyamat eredményeként. Az előállított ózonmolekulák maradvány nélkül visszaalakul oxigénné és ezt követően, nincs szag, illat, baktérium… csak oxigén. Az ózon kellemes záporra hasonlító utóillata nem maradandó.

Elégedett ügyfeleink visszajelzései

Mit mondanak rólunk?

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Amanda Lee
Ceo & Founder Crix
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Adam Cheise
Head Of Sales , Intel

Kapcsolat

Telefonszám, amin elérsz minket: +36 30 251 84 73
Email címünk, amin elérsz minket: ozondoktorpecs@gmail.com
Forduljon hozzánk bizalommal Pécs teljes bel-, és külterületén!